top of page

Muutto uusiin koteihin häämöttää jo

Pentujen kanssa käytiin tänään 2. rokotuksilla ja mikrosirut asennettiin. Pistoksia eivät pennut juuri tunteneet, vaan istuivat kiltisti koko ajan. Eläinlääkäri kehui pentujen sydänääniä ja kaikin puolin ovat terveitä jässiköitä! Benji pojan mahdollinen siitosura on vielä auki, toinen kives kun ei ole laskeutunut. Tytöistä kaksi jää siitoskäyttööni, Bedivere sijoituskotiin ja Beatrice jää kotiin.

Nini (Annmark Amberline) oli mukana otattamassa verikoetta veriryhmää ja felv & fiv testiä varten. Ninistä on kasvanut mukavan kokoinen, painoa on 3,6kg ja mielestäni erittäin kaunispäinen tytsy! Myös väri on upea, maskia on kivan laajasti ja punainen sävyltään voimakas. Nini astutetaan seuraavasta juoksusta. Isäksi on valittu Hummerin sijaan, ruskeanaamio poika Nalandan Bandhula.

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page