29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Kevättä odotellessa

27/2/2015

 

Berenice tyttönen muuttaa pian omaan kotiinsa ja Beatrice jää kotiimme kasvamaan.Tytöt ovat viettäneet vauhdikkaita leikkituokioita kahdestaan, isompien jäädessä melkein jalkoihin. Pian päästään aloittamaan ”valjastelut” ulkona, kunhan ilmat lämpiää lisää. Parvekkeella viihdytään jo joitakin minuutteja. Tuleva kevät pitää sisällään PIROKin näyttelyn järjestämisasioita sekä jännätään Ninin mahdollista pentuetta.

 

Pääsin mukaan birmojen kasvatuksen tavoiteohjelman päivitykseen ja todella paljon on tullut luettua ja opiskeltua mm.sukusiitostaantumasta sekä populaatiogenetiikasta. Koiramaailmassa ollaan menty jo kovin äärimmäisyyksiin ja toivomme, että kissamaailma ottaa tästä opikseen. Birmojen KTO päivitetään tänä vuonna.

 

Tilannetta voi seurata birmayhdistyksen sivuilta http://www.birma.fi/

 

 

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.