top of page

Kevättä odotellessa


Berenice tyttönen muuttaa pian omaan kotiinsa ja Beatrice jää kotiimme kasvamaan.Tytöt ovat viettäneet vauhdikkaita leikkituokioita kahdestaan, isompien jäädessä melkein jalkoihin. Pian päästään aloittamaan ”valjastelut” ulkona, kunhan ilmat lämpiää lisää. Parvekkeella viihdytään jo joitakin minuutteja. Tuleva kevät pitää sisällään PIROKin näyttelyn järjestämisasioita sekä jännätään Ninin mahdollista pentuetta.

Pääsin mukaan birmojen kasvatuksen tavoiteohjelman päivitykseen ja todella paljon on tullut luettua ja opiskeltua mm.sukusiitostaantumasta sekä populaatiogenetiikasta. Koiramaailmassa ollaan menty jo kovin äärimmäisyyksiin ja toivomme, että kissamaailma ottaa tästä opikseen. Birmojen KTO päivitetään tänä vuonna.

Tilannetta voi seurata birmayhdistyksen sivuilta http://www.birma.fi/

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page