29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Kevään odotus & petexpon tulokset

13/4/2015

Kävimme pitkästä aikaa kissanäyttelyssä Petexpo messujen yhteydessä. Siskokset Viivi (Annmark Bedivere) ja Bette (Annmark Beatrice) olivat eri päivinä arvosteluissa, koska kilpailisivat samanvärisinä keskenään. Kummankin tuloksena EX1 ja Viivi kävi TP valinnoissakin. Arvosteluissa kehuttiin päiden mallia, hienosti kaartuvat otsat, korvien asettumista ja silmien muotoa sekä väriä, kummallakin!

 

Molempien arvostelut olivat täynnä exelent tai super kommentteja. Erityisesti olen tyytyväinen Viivin kehittymisestä ja valkoiset osat ovat hyvin. Bette kärsi tappion juurikin heikkojen etusukkiensa vuoksi ja valitettavasti näyttelyura ei Bettelle tämän vuoksi aukea. Bettelle olen mahdollisesti harkitsemassa sijoituskotia, mikäli semmoinen sopiva löytyy Tampereen alueelta.

 

Nini on pulskana ja painaa yli 4 kg, nyt raskausviikkoja takana 7. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti. Mammalle ruoka maittaa. Tässä sijoituskodin lähettämä kuva.

 

 

 

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.