top of page

Kevään odotus & petexpon tulokset

Kävimme pitkästä aikaa kissanäyttelyssä Petexpo messujen yhteydessä. Siskokset Viivi (Annmark Bedivere) ja Bette (Annmark Beatrice) olivat eri päivinä arvosteluissa, koska kilpailisivat samanvärisinä keskenään. Kummankin tuloksena EX1 ja Viivi kävi TP valinnoissakin. Arvosteluissa kehuttiin päiden mallia, hienosti kaartuvat otsat, korvien asettumista ja silmien muotoa sekä väriä, kummallakin!


Molempien arvostelut olivat täynnä exelent tai super kommentteja. Erityisesti olen tyytyväinen Viivin kehittymisestä ja valkoiset osat ovat hyvin. Bette kärsi tappion juurikin heikkojen etusukkiensa vuoksi ja valitettavasti näyttelyura ei Bettelle tämän vuoksi aukea. Bettelle olen mahdollisesti harkitsemassa sijoituskotia, mikäli semmoinen sopiva löytyy Tampereen alueelta.


Nini on pulskana ja painaa yli 4 kg, nyt raskausviikkoja takana 7. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti. Mammalle ruoka maittaa. Tässä sijoituskodin lähettämä kuva.


Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page