top of page

PIROK toukokuun näyttely

Viivi (Annmark Bedivere) osallistui kumpanakin päivänä toukokuiseen PIROKin näyttelyyn Tampereella. Menestys oli yllättävän hieno, Viivin ollessa kumpanakin päivänä TP (NOM) pentu. Kilpakumppaneitakin oli reippaasti ja tp voitto tuntuikin tosi mukavalta. Jo paneeliin pääsy on varsin hyvä suoritus! Viivi onkin ensimmäinen kasvattini tp ”tittelillä”. Kiitokset sijoituskodille Viivin pesusta ja näyttelykuntoon laitosta sekä yleensäkin pennun hienosta hoidosta! Tyttö on kuulemma hyvä syömään kaikenlaista ruokaa, mikä on aina plussaa, joskus niin nirsoileville birmoille. Viivi, voitostaan huolimatta, saa nyt jäädä ”kesälaitumille” kasvamaan ja kaunistumaan. Katsotaan josko loppuvuodesta haettaisiin champion arvoon sertit.


Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page