29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Pennut kasvaa ja kaunistuu

25/6/2015

Emokissa Nini on ”kaikkensa antanut” näille pennuille. Tyypillinen äiti, joka unohtaa itsensä lapsosia hoitaessaan. Ninin silmät alkoivat kovasti rähmimään ja niinpä aloitettiin antibioottisilmätipat emolle. Samoin pennut saivat ohessa kuurin, jotta ”tauti ei tartu”. Koska sijoituskoti koki silmätippojen laiton hankalaksi, pennut ja emo siirtyivät kotiini hoidon ajaksi. Meillä on nyt sitten melko vauhdikasta vipinää ollutkin. Muistuipa taas mieleeni edellisiä pentueita hoitaessani, kuinka valtavan paljon pennut syövätkään!

 

 

Miten tuommoisiin pikkuisiin mahtuukaan. Nyt syödään kaikki mitä lautaselle laitetaan, hyvin menee märkäruuat, broilerinjauheliha ja tavallinenkin jauheliha, kermat ja rahkat. Nappuloita ovat yrittäneet pureskella, mutta vielä ei ole semmoista ”ahaa” elämystä näitten suhteen tullut. Nini emo tykkää syödä nappuloita melkein enemmän kuin muuta ruokaa. Pentuset pääsivät tutustumaan myös semmoiseen ihmetykseen kuin koira. Ja meillähän on ollut tosi hauskaa! Toisinaan pienet kuvittelevat olevansa valtavia leijonia ja pörhistelee kaikki karvansa ja ”räkii” nopealla sähähdyksellä.. onneksi Emmi koira on valtavan kärsivällinen ja antaa pentujen ihan rauhassa ”uhitella”..

 

Nini on muistanut yhteiselon koiran kanssa silloin pienenä ja olivat tuttavia edelleen, kuin eivät toisistaan erossa koskaan olisi olleetkaan. Enkä hennonut sijoituskotia vallan kissattomaksi jättää! Niinpä Ruusu ja Bette menivät sijoituskotiin asumaan siksi aikaa kun pennut ovat meillä. Siellä erityisesti Ruusu on tainnut valloittaa ihmissydämiä! 

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.