top of page

Uusia tyttöjä!

Kissalani kasvaa kahdella tytöllä loppukesän ja syksyn aikana. Vaikka kissoja nyt tulee olemaan runsaasti, osa muuttanee myöhemmin mm. vanhimman poikani mukana omaan kotiinsa. Roturisteytysprojektista saapuu creme-valkoinen ”Pupu”. Pupu jää kotiin kasvamaan, jotta näkisin minkälainen luonne kissalle tulee ja kuinka terveenä se pysyy. Myös mahdollisen tulevan pentueen haluan nähdä kasvavan kotonani jotta pääsen seuraamaan tarkasti pentujen kehittymisen.


Kollin tuontiyritykset eivät ole ottaneet oikein ”tuulta alleen” ja sainkin harvinaisen tilaisuuden kauniista tytöstä! Syyskuussa käyn hakemassa Ruotsista sinitabby-naamio tytön Gulledej’s Minerva eli ”Minni”n kotiini. Minni on näyttelytasoinen ja toivon pääseväni hänen kanssaan näyttelyissäkin käymään. Sukutaulu on varsin mukava ja pidän molempien vanhempien ulkonäöstä suuresti!Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page