29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Iloja ja suruja

22/2/2016

Betten ja Vickanin pennut kasvavat hienosti. Emot imettävät vuoronperään kaikkia pentuja ja ovat kasanneet pienet yhteen koppaan asumaan. Ihanaa katsella tämmöistä yhteistyötä emojen kesken. Pikkuiset saivat jo rekisterinimet ja väritkin alkavat olemaan (toivottavasti) kohdallaan. Vielä kun värit lopullisesti varmistuvat, voin virallisen rekisteröinnin tehdä. Vaaleiden värien ongelma on vain se, ettei valkoisia sukkia ja kiiloja näe, kuin ehkä juuri ennen luovutusikää. Näyttelyyn sopivat yksilöt on siis vaikea hakea joukosta. Silti creme on väri, johon olen mieltynyt ja yksi lupaava Betten creme tyttö jääneekin kotiin. Vickanin kaikki kolme pentua ovat myös varsin lupaavia ja pyöreäpäisiä.

 

Suruksemme, sijoituskodissa asunut Chichi kuoli onnettomuudessa. Sijoituskoti on ollut varsin suuressa shokissa asian suhteen. Toivon voimia heille kärsimyksen läpikäymiseen!

 

C-pentueen linja ei nyt kuitenkaan aivan täysin hävinnyt minulta, sillä Zen- veli (Annmark Chengcheng) jättänee pentueen kissalaani. Emoksi olenkin varannut varsin erikoisen yksilön! Siitä myöhemmin tänä vuonna lisää, jos suunnitelmat onnistuvat!

Kaunis Chichi elää muistoissamme!

 

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.