29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Pitkän tähtäimen suunnitelmia.

12/3/2016

Vickanin ja Betten pentujen kasvaessa kotonani, olen jo alustavasti suunnitellut loppuvuodelle uusia yhdistelmiä. Erityisesti jännään Pupun, eli Tamus Enkei’n mahdollisia tulevia pienokaisia. Toivon saavani käyttää urosta, joka on sukutaulultaan ihan mielenkiintoinen. Erityisesti Suomeen, tämä yhdistelmä toisi ”uutta verta” ihan mukavasti. Tietenkin toivon, että pentueeseen syntyisi naamiollisia yksilöitä, jotka saattaisivat sitten päästä ihan virallisestikin birmoiksi.

 

Pupulla oli ensimmäinen kiima jo nyt kevään kynnyksellä, tytön ollessa n. 10 kk ikäinen. Ja ääntä tytöllä kyllä riitti! Yhdistelmästä myöhemmin lisää, kunhan asiat varmistuu ja kolliehdokaskin kasvaa täyteen mittansa.

 

Myös Minni (Gulledej’s Minerva) sai samaan aikaan ensimmäisen juoksunsa, kuin Pupu. Minnin olen suunnitellut astuttavani omalla kasvatillani, Zenillä (Annmark Chengcheng). Zeni alkaa pian olemaan valmis astumispuuhiinkin. Ihmiset ovat suunnitelmansa päättäneet, katsotaan ovatko kissat samaa mieltä!        

 

Kollipoikani, Tamus Hummer, on nyt uudestaan implantilla, eikä tule enää jatkossa olemaan siitoskäytössä ulkopuolelle.

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.