top of page

Pitkän tähtäimen suunnitelmia.

Vickanin ja Betten pentujen kasvaessa kotonani, olen jo alustavasti suunnitellut loppuvuodelle uusia yhdistelmiä. Erityisesti jännään Pupun, eli Tamus Enkei’n mahdollisia tulevia pienokaisia. Toivon saavani käyttää urosta, joka on sukutaulultaan ihan mielenkiintoinen. Erityisesti Suomeen, tämä yhdistelmä toisi ”uutta verta” ihan mukavasti. Tietenkin toivon, että pentueeseen syntyisi naamiollisia yksilöitä, jotka saattaisivat sitten päästä ihan virallisestikin birmoiksi.

Pupulla oli ensimmäinen kiima jo nyt kevään kynnyksellä, tytön ollessa n. 10 kk ikäinen. Ja ääntä tytöllä kyllä riitti! Yhdistelmästä myöhemmin lisää, kunhan asiat varmistuu ja kolliehdokaskin kasvaa täyteen mittansa.

Myös Minni (Gulledej’s Minerva) sai samaan aikaan ensimmäisen juoksunsa, kuin Pupu. Minnin olen suunnitellut astuttavani omalla kasvatillani, Zenillä (Annmark Chengcheng). Zeni alkaa pian olemaan valmis astumispuuhiinkin. Ihmiset ovat suunnitelmansa päättäneet, katsotaan ovatko kissat samaa mieltä!

Kollipoikani, Tamus Hummer, on nyt uudestaan implantilla, eikä tule enää jatkossa olemaan siitoskäytössä ulkopuolelle.

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page