29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Touhukkaat pennut.

1/4/2016

Tänään käytiin ensimmäisillä rokotuksilla D- ja E- pentujen kanssa. Kaikkien silmät, korvat, suu, hampaat ja pyllypuolet tarkastettu, sydänäänet kuunneltu sekä navat tarkastettu. Kaikki terveitä, eikä vikoja löytynyt, hännätkin suoria (ei knikkejä) ja ainoalla pojallakin jo palluraiset laskeutuneet! Myös Minni (Gulledej’s Minerva) oli mukana rokotuksilla ja otettiin perus siitostestit.

 

Pienten pitää vielä kuukausi viettää keskenään, opetellen kissamaisia temppujaan ja yhdessäoloa, ja totutella kaikkiin kotimme ääniin, ennenkuin uudet kodit saavat vastaanottaa suloiset karvapallonsa. Eläinlääkärillä pennut käyttäytyivät suhteellisen hyvin, mitä nyt hiukan jännittivät, mutta eivät mitään sätkyä saaneet pistoksestakaan. Kaikille pennuille on jo löytynyt kodit. Diana jää toistaiseksi kasvamaan kotiin, jotta näen myöhemmin valkoisten osien kehittymisen. Vaaleassa cremessä ei sukkia nyt vielä tahdo millään erottaa. Saattaa olla, että haen Dianalla sijoituskotia parin kuukauden kuluttua.

 

Jännityksellä odotan Viivin pentujen syntymää viikolla 15. Pennut syntyvät ja tulevat kasvamaan sijoituskodissa Siivikkalassa. Siivikkala sijaitsee Tampereen kupeessa. D- pentueen tytöt ovat niin upean näköisiä, että toivon myös sisko Viiviltä yhtä hyvää tulosta. Toki saisi poikiakin nyt tulla!

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.