top of page

Affät kasvaa ja kaunistuu sijoituskodissaan.

Viivin sijoituskodissa on pennut hoidettu huolella ja täydellä sydämellä. Kasvattajana voi olla vain kiitollinen onnistuneesta sijoituksesta. Ilman näitä ei kasvatustyötä voisi jatkaakaan, kissojen määrä kotona kasvaisi hurjiin lukemiin.


Viivin viisi pientä saavatkin nauttia kesän lämmöstä ja pääsivät ulkoilemaankin terassille. On ollut todella vaikeaa itselleni valita tytöistä sopivaa jatkokasvatusyksilöä. Sen verran hyviä ominaisuuksia on kaikissa. Fanny alkaa olemaan vahva ehdokas ja hänelle etsinkin sijoituskotia.


Frans on pieni nallekarhu, kainaloinen sulosilmä. Taitaa siis olla melko paljon isäänsä tullut luoteen puolesta. Fiia on huolehtija, pesee ja pusuttelee. Siinäpä ihana luonne tytölle, joka etsiskelee kotia lemmikkitasoisena. Fiiassa ei sinällään mitään vikaa ole, mutta kasvattajana tarkkailee tiettyjä ominaisuuksia, mm pään muotoa ja korvien asentoa. Fiiasta voi kehittyä hyvin kaunis ja saattaa sukatkin olla kohdillaan, kiiloja ei vielä näe. Fiialla on enemmän cremeä värityksessään ja on siksi vaaleampi jaloistaan ja naamastaan kuin siskonsa. Fanny on varsin lupaava, näyttelyidenkin kannalta, sukkineen ja kiiloineenkin. Fanny on rauhallinen nautiskelija luonteeltaan. Fanny on kaikista tummin, sinivoittoinen kilppariväritys.


Flora on myös vahva ehdokas kasvatuskissaksi, mutta omaa pienen sukkavian, yhden tumman varpaan. Flora on isoin ja pään malli on aikas mukava. Flora on seikkailija, rohkea tyttönen ja aina kaikessa mukana. Felix, pikkuinen, oikea vili vilperi, äipän nappisilmä ja sijoituskodin silmäterä! Mitä voi Felixistä sanoa, kuin pieni ihme. Hän on lähes puolet pienempi muita, mutta sinnittelee joukon mukana ja on erittäin ihmisrakas! Voiko häntä enää kissaksi sanoakaan, pienestä koostaan huolimatta on niin paljon enemmän! Felixillä on jo koti. Suurkiitos Anulle sijoituskotiin luonteiden kuvauksista!


Pienet on nyt rekisteröity ja seuraavaksi on noin 8 viikon iässä ensimmäinen eläinlääkärin tarkastus ja rokotus. Pennut syövät jo jauhelihaa märkäruuilla höystettynä ja osa maistelee nappuloitakin. Ruokahalu on hyvä ja painot nousee. Hiekkalaatikolla osataan myös jo käydä.

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page