29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Pikkutassuja

23/4/2017

 

Kummankin pentueen pienet kasvaa ja kehittyy. Vickanin pennut ovat jopa aika rasavillejä ja maailma on alkanut laajenemaan pentuaitauksen ulkopuolelle. Joka päivä pennut pääsevät seikkailemaan ja tutustumaan erilaisiin ääniin ja paikkoihin kodissamme. Alun arastelun jälkeen, hännät nousee itsevarmuuden merkiksi pystyyn ja sitten mennäänkin jo lujaa. Myöskään Galenen lievä takajalkojen virheasento ei silloin näytä haittaavan menoa yhtään!

 

Kohta on myös ensimmäinen rokotusreissu eläinlääkärille. Minnin pennut aukaisivat silmänsä ja ovat alkaneet harjoitella kävelyä pesässä. Minni emokin on alun jälkeen nyt rauhoittunut ja viettää aikaa muuallakin kuin pesäkopassa. Pienten painot ovat hyvässä nousussa. Vaikuttaisi olevan sininaamioita kaikki ja myöskin tabbyjä, kuten isänsä ja äitinsäkin. Joskin on vaikea erottaa lilaa tästä joukosta, kun tabby ominaisuus vaalentaa vielä värillisiä osia. Mutta parin viikon päästä värit ovatkin jo aika varmasti selvillä sitten.

 

Toinen tytöistä jää kasvatuskäyttöön, enkä ole ihan vielä varma jääkö ihan kotiin vai etsinkö sijoituskotia. siitä myöhemmin lisää. Dianan kanssa lähdetään näyttelyyn, PIROKkiin ilmoitettu molemmille päiville, jospa sitten CH tittelin saavuttaisi. Dianasta on kehkeytymässä upea naaras, kauniilla pään muodoilla. Juuri sitä, mitä hain tuolla yhdistelmällä aikoinaan. Sisko Deeva on menestynyt näyttelyissä ja astutettaneen piakkoin. Onnea Päiville Deevan kanssa! Myös ihana Kielo (Annmark Ellen) on astutettu ja saanee pentueen, toivon onnea Firepaw- kissalaan Kielon suhteen! Kannattaa heiltä sitten kysellä kauniiden pentujen perään!

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.