Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.

Omat kissat

Diana on vankkaluustoinen ja omaa kauniinmuotoisen pään ja silmät. Tyttö on hyvin paljon isänsä kopio, mutta hiukan paremmilla etusukilla. Joskin hyvin matalalle sijoittuvat sukat edessä. Takana sukat ja kiilat ok. Dianan kanssa on tarkoitus käydä enemmän näyttelyissä.
Sukutaulu

Minni on ensimmäinen tuontikissani. Toivoin yhdistelmästä poikaa, mutta pentueeseen syntyi vain tyttöjä. Minni haettiin Ruotsista syksyllä 2015.

 

Minnin parhaita puolia ovat lähes täydelliset sukat ja kiilat sekä upean tummansiniset silmät ja vahva maskiväri. Pidän myös valtavasti Minnin emosta, jonka näin kasvattajalla. Myös isä on varsin komea ja voittanut näyttelyissäkin.

Minnin isä ja emä ovat sydänultrattuja ja terveitä.

Sukutaulu

Minni (Gulledej’s Minerva, SBI a 21)   Sinitabbynaamio, synt 2015

Diana (Annmark Diana, SBI e) cremenaamio, synt 2016.

Ruusu (IC Demian Olympsche Goud, SBI h) Suklaakilpikonna- naamio, synt 2010, Kastraatti

Ruusu on kookas, pitkärunkoinen ja vahvaluustoinen naaras. Ruusun pään malli on kehittynyt paljon iän myötä, joskin toivoisin hiukan leveämpää kuono-osaa ja pyöreyttä otsaan. Silmien malli on hyvä, väri voisi olla tummempi. Hyvä korvien asento ja koko. Sukat ovat ok, toinen kiila kapeahko. Paino ennen sterilointia 4kg.

Luonteeltaan Ruusu on utelias ja tulee yleensä tutkimaan vieraat ensimmäisenä.

 

Ruusu on HCM/RCM ultrattu ja terve. Pentueita on syntynyt neljä, joista jokaisesta on käytetty jatkokasvatukseen 1-2 yksilöä.

 

Synnytykset ja pentujen hoito ovat sujuneet vaivattomasti. Pentuekoot ovat 4, 3, 5 ja 5.

Sukutaulu

Vickan (CH Demian Victoria, SBI f 21) Kilpikonnatabby -naamio, synt. 2012

Vickan on pienikokoinen, mutta hyväntyyppinen naaras. Turkin laatu ja pituus ovat sopivat, silmien väri ja muoto, sekä pään malli ja mittasuhteet hyvät. Sukat ja kiilat lähes täydelliset. Vickanin paino on 3kg.

 

Nuorempana Vickan oli täysin omistautunut tyttärelleni ja seurasi häntä joka paikkaan. Vickan on edelleen semmoinen ”yhden miehen kissa”, mutta tulee hyvin toimeen meidän muiden kissojen kanssa. Vickan asustelee nykyään tyttäreni kotona, Lempäälässä.

Vickan on HCM/RCM ultrattu ja terve. Vickanin synnytykset ovat sujuneet vaivatta, pentuekoot ovat 3 + 3 + 3. Jokaisesta pentueesta on jäänyt vähintään yksi yksilö jatkokasvatukseen.

Sukutaulu

Hummer (Tamus Hummer, SBI e) creme -naamio, synt. 2013, Kastraatti

Hummeri on perheemme nallekarhu ja nuorimman poikani ehdoton suosikki.

Hummeri on jättänyt mukavia jälkeläisiä omiin kasvatuslinjoihini, sekä myös Demian, Tassuliinin ja Tamus – kissaloihin. Toivotaan, että mukava luonne ja ulkonäkö periytyvät jälkeläisiinkin.

Hummer on sydän ja munuaisultrattu, terve poika.

Sukutaulu