top of page

SIJOITUSKISSAT

Kissan sijoitus on erinomainen tapa saada laajennettua siitosmateriaalia, mutta silti pitää kotona olevien kissojen määrää kurissa.

 

Sijoitussopimukseni ovat ”räätälöityjä” vastaanottajan mukaan. Pennut syntyvät joko kotonani tai sijoituskodissa, riippuen minkälaiset mahdollisuudet sijoituskodilla on sitoutua pentujen hoitoon. Pääsääntöisesti teetän naarailla yhden pentueen, mutta jos pentue on kovin pieni tai jostain syystä pennut kuolee, haluan yrittää toisen kerran pentuetta.

 

Sijoitusasioissa voi kysellä suoraan minulta ja tavallisesti ”mainostan” pentueen syntymän yhteydessä, mikäli tarvetta sijoituskotiin olisi. Pääsääntöisesti sijoitan naaraita ja kannattaa toki aina muistaa, että se on yleensä pentueen lupaavin tai parhain pentu ja kissassa on jotain minkävuoksi sitä jatkokasvatukseen haluan. Se voi olla mm. sukutaulu tai ulkoinen ominaisuus.

 

Toistaiseksi en näyttelyihin juurikaan vie sijoituskissaa, ellei omistaja ole halukas itse esittelemään ja/tai opettelemaan kissan näyttelyissä käyntiä. Kissa kuitenkin kiintyy valtavasti omistajaansa ja vieraantuu minusta, kasvattajastaan. Kaikki potentiaaliset sijoituskodit ovat kullanarvoisia ja kasvatustyöni ei voisi ilman heitä edistyä!

SIJOITUSKODEISSA ASUSTAVAT KISSAT

uros, Annmark Laurentius (SBI a)

Late on kastroitu ja siirtynyt

sijoituskodin omaksi.

Laurentius1v.jpg
bottom of page