29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Uusia tyttöjä!

15/7/2015

Kissalani kasvaa kahdella tytöllä loppukesän ja syksyn aikana. Vaikka kissoja nyt tulee olemaan runsaasti, osa muuttanee myöhemmin mm. vanhimman poikani mukana omaan kotiinsa. Roturisteytysprojektista saapuu creme-valkoinen ”Pupu”. Pupu jää kotiin kasvamaan, jotta näkisin minkälainen luonne kissalle tulee ja kuinka terveenä se pysyy. Myös mahdollisen tulevan pentueen haluan nähdä kasvavan kotonani jotta pääsen seuraamaan tarkasti pentujen kehittymisen.

 

Kollin tuontiyritykset eivät ole ottaneet oikein ”tuulta alleen” ja sainkin harvinaisen tilaisuuden kauniista tytöstä! Syyskuussa käyn hakemassa Ruotsista sinitabby-naamio tytön Gulledej’s Minerva eli ”Minni”n kotiini. Minni on näyttelytasoinen ja toivon pääseväni hänen kanssaan näyttelyissäkin käymään. Sukutaulu on varsin mukava ja pidän molempien vanhempien ulkonäöstä suuresti!

 

Linkki sukutauluun

 

 

 

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.