29/05/2017

23/04/2017

10/03/2017

07/01/2017

29/07/2016

Please reload

Edelliset

Tänä keväänä on näyttelyissä valmistunut kolme kasvattiani champion- tittelille. Annmark Deeva ja siskonsa Diana sekä

Championeja

May 29, 2017

1/1
Please reload

Kiinnitetyt uutiset

Kissa nimeltä Pupu

26/8/2015

 

 

Kuinka se aika vierähtääkin. Pupu- pentu (Tamus Enkei) on asustellut meillä jo noin kuukauden ajan ja on jo täysin sopeutunut laumaan. Myös koira ei enää ole pelottava, vaan ohi kulkiessa hierastaan päälläkin vähän jalkaan, semmoisia kavereita ollaan jo. Pupu on siis roturisteytyksen tuotos ja ns. 3/4 birma. Emo on siperiankissan ja pyhän birman risteytys. Pupun isä on kaunis birma, Tsekin tuonti. Tyttö on ihan virallisesti Kissaliiton rekisterissä ja erikoisluvalla saan käyttää sitä birma kasvatukseen. Tarkoituksenahan on astuttaa Pupu myöhemmin birmalla. Näistä pennuista tulee osa olemaan birma-naamiollisia ja osa mahdollisesti vielä kokovärillisiä.

 

Mutta vielä ainakin vuosi täytyy odotella, että tyttö kasvaa ja pysyy terveenä ja hyväluontoisena ennenkuin astutusta voidaan harkita. Alun arkuus on vähentynyt ja tyttö onkin varsin utelias ja touhukas. Betten kanssa mennään aikamoista rallia ympäri huushollia! Ja tytsy on kova kehräämään, aina syliin ottaessa alkaa ”kone hurista”.

 

Nyt syyskuun kynnyksellä lähenee oman yhdistykseni näyttely, eli PIROK Sastamalan näyttely 5.-6.9. Kotoa lähtee Ruusu, ensimmäiseen kastraattiluokkaansa ja sijoituskodissa asuva Chichi, pentuluokkaan. Ihan jännää nähdä kuinka Ruusu nyt kastraattina suostuu käyttäytymään.

Please reload

Etsi tageilla
Please reload

Arkisto

Copyright © 2017 Annemari Rautavesi. All rights reserved.