top of page

Pennut kasvaa ja kaunistuu

Emokissa Nini on ”kaikkensa antanut” näille pennuille. Tyypillinen äiti, joka unohtaa itsensä lapsosia hoitaessaan. Ninin silmät alkoivat kovasti rähmimään ja niinpä aloitettiin antibioottisilmätipat emolle. Samoin pennut saivat ohessa kuurin, jotta ”tauti ei tartu”. Koska sijoituskoti koki silmätippojen laiton hankalaksi, pennut ja emo siirtyivät kotiini hoidon ajaksi. Meillä on nyt sitten melko vauhdikasta vipinää ollutkin. Muistuipa taas mieleeni edellisiä pentueita hoitaessani, kuinka valtavan paljon pennut syövätkään!


Miten tuommoisiin pikkuisiin mahtuukaan. Nyt syödään kaikki mitä lautaselle laitetaan, hyvin menee märkäruuat, broilerinjauheliha ja tavallinenkin jauheliha, kermat ja rahkat. Nappuloita ovat yrittäneet pureskella, mutta vielä ei ole semmoista ”ahaa” elämystä näitten suhteen tullut. Nini emo tykkää syödä nappuloita melkein enemmän kuin muuta ruokaa. Pentuset pääsivät tutustumaan myös semmoiseen ihmetykseen kuin koira. Ja meillähän on ollut tosi hauskaa! Toisinaan pienet kuvittelevat olevansa valtavia leijonia ja pörhistelee kaikki karvansa ja ”räkii” nopealla sähähdyksellä.. onneksi Emmi koira on valtavan kärsivällinen ja antaa pentujen ihan rauhassa ”uhitella”..


Nini on muistanut yhteiselon koiran kanssa silloin pienenä ja olivat tuttavia edelleen, kuin eivät toisistaan erossa koskaan olisi olleetkaan. Enkä hennonut sijoituskotia vallan kissattomaksi jättää! Niinpä Ruusu ja Bette menivät sijoituskotiin asumaan siksi aikaa kun pennut ovat meillä. Siellä erityisesti Ruusu on tainnut valloittaa ihmissydämiä!

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page