top of page

Iloja ja suruja

Betten ja Vickanin pennut kasvavat hienosti. Emot imettävät vuoronperään kaikkia pentuja ja ovat kasanneet pienet yhteen koppaan asumaan. Ihanaa katsella tämmöistä yhteistyötä emojen kesken. Pikkuiset saivat jo rekisterinimet ja väritkin alkavat olemaan (toivottavasti) kohdallaan. Vielä kun värit lopullisesti varmistuvat, voin virallisen rekisteröinnin tehdä. Vaaleiden värien ongelma on vain se, ettei valkoisia sukkia ja kiiloja näe, kuin ehkä juuri ennen luovutusikää. Näyttelyyn sopivat yksilöt on siis vaikea hakea joukosta. Silti creme on väri, johon olen mieltynyt ja yksi lupaava Betten creme tyttö jääneekin kotiin. Vickanin kaikki kolme pentua ovat myös varsin lupaavia ja pyöreäpäisiä.

Suruksemme, sijoituskodissa asunut Chichi kuoli onnettomuudessa. Sijoituskoti on ollut varsin suuressa shokissa asian suhteen. Toivon voimia heille kärsimyksen läpikäymiseen!

C-pentueen linja ei nyt kuitenkaan aivan täysin hävinnyt minulta, sillä Zen- veli (Annmark Chengcheng) jättänee pentueen kissalaani. Emoksi olenkin varannut varsin erikoisen yksilön! Siitä myöhemmin tänä vuonna lisää, jos suunnitelmat onnistuvat!

Kaunis Chichi elää muistoissamme!

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page