top of page

Touhukkaat pennut.

Tänään käytiin ensimmäisillä rokotuksilla D- ja E- pentujen kanssa. Kaikkien silmät, korvat, suu, hampaat ja pyllypuolet tarkastettu, sydänäänet kuunneltu sekä navat tarkastettu. Kaikki terveitä, eikä vikoja löytynyt, hännätkin suoria (ei knikkejä) ja ainoalla pojallakin jo palluraiset laskeutuneet! Myös Minni (Gulledej’s Minerva) oli mukana rokotuksilla ja otettiin perus siitostestit.

Pienten pitää vielä kuukausi viettää keskenään, opetellen kissamaisia temppujaan ja yhdessäoloa, ja totutella kaikkiin kotimme ääniin, ennenkuin uudet kodit saavat vastaanottaa suloiset karvapallonsa. Eläinlääkärillä pennut käyttäytyivät suhteellisen hyvin, mitä nyt hiukan jännittivät, mutta eivät mitään sätkyä saaneet pistoksestakaan. Kaikille pennuille on jo löytynyt kodit. Diana jää toistaiseksi kasvamaan kotiin, jotta näen myöhemmin valkoisten osien kehittymisen. Vaaleassa cremessä ei sukkia nyt vielä tahdo millään erottaa. Saattaa olla, että haen Dianalla sijoituskotia parin kuukauden kuluttua.

Jännityksellä odotan Viivin pentujen syntymää viikolla 15. Pennut syntyvät ja tulevat kasvamaan sijoituskodissa Siivikkalassa. Siivikkala sijaitsee Tampereen kupeessa. D- pentueen tytöt ovat niin upean näköisiä, että toivon myös sisko Viiviltä yhtä hyvää tulosta. Toki saisi poikiakin nyt tulla!

Kiinnitetyt uutiset
Edelliset
Arkisto
Etsi tageilla
No tags yet.
bottom of page